Responsiv meny

Helårs Hvalsafari

Det næringsrike havet utenfor Andenes tiltrekker seg et stort mangfold av både barde- og tannhvaler. De vanligste observasjonene på sommeren er av spermasetthvaler, men disse har for øvrig tilhold her hele året. Å oppleve spermasetten på nært hold er en overveldende opplevelse. Det er verdens største tannhval og den kan bli opp mot 20.5 meter og veie 57 tonn. Ta med kamera og gjør deg klar til å ta spektakulære bilder i det den dykker!

Bestille tur eller ring for mer informasjon 004791674960 post@seasafariandenes.no                       Folg oss pa Facebook eller Instagram

 

Før turen gir vi en kort presentasjon om hvalene og sikkerhet om bord i båtene. Etter turen serverer vi hjemmelaget suppe og brød, kaffe og te i tillegg til muligheten å lære mer om de artene du har opplevd på turen. Våre dyktige og engasjerte medarbeidere vil gi informasjon både før, under og etter turen. Vi følger gitte regler for hvordan vi skal forholde oss i møtet med hvalene. Les mer om disse her.

Våre turer er væravhengige. Vi anbefaler derfor å legge til en dag eller to i programmet i tilfelle vindforholdene skulle forhindre oss i å gjennomføre enkelte av turene. Trenger du mer informasjon, ta kontakt eller les FAQs! 

Turene varer fra 2,5-3 timer. Daglige avganger i sesong, mai- oktober og november-april. Ta kontakt for turer utenom sesong (april og oktober).