Responsiv meny

Fuglesafari

Delta på vår fuglesafaritur for å oppleve bl.a. havørn, havsuler og lundefugl fra våre rib-båter! Hvis du er heldig kan vi også treffe på sel, nise, oter og mink. I løpet av turen stopper vi ved Bleiksøya, en av de mest kjente fuglekoloniene i Norge, med sine omkring 75.000 par hekkende lundefugl, alker og lomvi. Vårt andre stopp er Forøya, som huser en koloni med hekkende havsuler, måker og skarv.

Bestille tur eller ring for mer informasjon 004791674960 post@seasafariandenes.no                       Folg oss pa Facebook eller Instagram

 

Før vi drar på havet gir vi en fydig presentasjon om fuglelivet i området og sikkerhet om bord i båtene. Etter endt tur tilbyr vi kaffe og te. Vårt erfarne og dedikerte mannskap vil gi informasjon både før, under og etter turen. Vi følger våre retningslinjer i vårt møte med fuglene.

Våre turer er væravhengige og vi anbefaler derfor å tilføye en dag eller to til oppholdet i tilfelle mye vind eller tåke forhindrer oss fra å gå på havet. Kontakt oss for nærmere informasjon!

Turene varer 1,5 timer med daglige avganger fra mai-september. 

Priser guided fuglsafari
Voksen
Kr. 550,- pr pers
Barn
Kr. 450,- pr pers
Familiepris 2 Voksne og 2 Barn (t.om. 12)
Kr. 1600,- pr pers